vimsan71

Alla inlägg den 25 maj 2014

Av Veronica Rosqvist - 25 maj 2014 19:23

Miranda har åkt hem med sin mor för några timmar sen. Jag blev sittandes i solen med grannar som sällis. Fördelen (finns fler och även nackdelar) med att Denise och Miranda flyttat är att man får tid att sakna och längta. Hade nog lätt kunnat bli för mycket, för både dom och mig. Nu är "mormorskänslan" större. Förut var vi liksom samma familj... Det är vi såklart på sätt och vis nu med men ni fattar. När vi var hos svärmor så fick hon hålla för första gången. Det har ju varit så speciellt innan med Miranda. Andningsuppehåll och infektionskänslighet har gjort att man dragit sig för att "skicka runt" henne till massa folk. Vi spritade ju även händerna själva här hemma... Fina presenter har jag ju fått och Denise kom med fler... Inför morsdag varje söndag tack ;) Jag inser att jag måste lära mig mer trix och fix med bloggen. Lovisa är min läromästare, hon kommer på onsdag vad det verkar :D Ni får stå ut med mina tabbar till dess- och ev längre (lite trög) BRB!

Av Veronica Rosqvist - 25 maj 2014 10:29

Vaknar upp på morsdag, före Miranda. Tack för det. Jag vaknade vid ca 05. Förberedde maten och gick upp igen. Miranda vaknar 05. 56. Hon får mat och somnar om, på mormors mage. Vaknar igen vid 08. Då vill man INTE sova längre. Det blev en dusch, massage, nagelklippning och mat. Sen har det tjorvats lite fram till nu när klockan är 10.25 Men vad gör väl det. Lite sura är vi alla ibland. Snart bär det iväg till svärmor på morsdagslunch, en dusch för mig med först bara... Bilbarnstolen som vi fått ska invigas. Perfekt att ha egen ju. Slippa krångla. Hej för nu, kanske skriver igen senare idag :) BRB

Av Veronica Rosqvist - 25 maj 2014 00:39

Fick veta att jag inte skulle behöva jobba längre än till 10.47 idag (lör) pga att timmarna inte skulle stämma annars. Jag var inställd på 14.30- inte gör det mig nåt ;) Gick till Denise efter jobbet. Hjälpte till att få med det vi skulle behöva (glömde en del oviktiga detaljer) sen skjutsade hon hem mig och Miranda för mys. Vi har varit ute hela em. Suttit och gosat i skuggan och lyssnat på musik och ett tag var grannpojken och hans kompis över och badade så då hade vi det att lyssna på med. Paula kom cyklandes och bjöd in sig och Kalle på grillafton- mycket trevligt. Sen kom det grannar från alla håll, längesen vi sågs på "riktigt" allihop, vi åt tillsammans. Jättetrevligt som vanligt. Vi spelade kubb och sen blev det nattdopp i poolen (29 grader) för en del. Nu är det dags att sova- hoppas Miranda gör det också, fast hon sovit mycket idag. Hon var vaken mot kvällen. BRB :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards